سئو تکنیکال جزو اصلیترین کارهایی است که باید برای بهینهسازی، اصول آن را رعایت نماییم. اغلب رعایت همین اصول میتواند باعث بهبود جایگاههای سایت شود. سئو تکنیکال و سئو داخلی هر دو بحث مفصلی دارند و جزو اصلیترین نیازهای سئو برای یک سایت هستند، که به طور جداگانه در سایت راشوب پرداخته شدهاند.
شما میتوانید با ورود به صفحه توضیحات سئو تکنیکال با مراحل و تمامی نکات آنها آشنا شوید.
ما در راشوب برای وبمستران امکان تعریف پروژه به جهت بررسی و رفع ایرادات سئو تکنیکال را فراهم آوردهایم. شما میتوانید برای ثبت درخواست خود فرم انتهای این صفحه را پر کرده و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
گام اول و مهم ترین گام در بهینهسازی هر وبسایت را میتوان سئو تکنیکال دانست. رباتهای گوگل باید بتوانند به سادگی در وبسایت شما مسیریابی کنند، صفحات سایت را ایندکس کنند و در عین حال از دسترسی آنها به صفحات تکراری و بدون محتوا جلوگیری شود.
سرعت وبسایت بهینه باشد، کدهای فرانت سایت سبک باشند و تمام اصول مدنظر گوگل در پیادهسازی آنها اعمال شده باشد. در ادامه چک لیستی مختصر از مبحث مفصل Technical SEO برای شما آماده کردهایم.
برای اطلاعات بیشتر حتما مقاله سئو تکنیکال را مطالعه کنید.
اگر شما اینجا هستید، حتما تا الان به سایتهایی فارسی زبان برخورد کرده اید که بدون رعایت اصول سئو تکنیکال در جایگاههای خوبی قرار گرفتهاند. اما این وضعیت در زبان انگلیسی فرق میکند، چرا که موتورهای جستجو روی زبان انگلیسی تمرکز بیشتری دارند و تاثیر الگوریتمها بسیار سریعتر روی آنها دیده میشود.
یا در حالت کمتر خوشبینانه رقبا هم در عبارات مورد نظر کمتر فعالیت داشته یا ضعیفتر هستند. در هر دو حالت میتوان گفت رعایت این اصول جزو پایه و اساس یک وبسایت بهینه است.
رعایت هر یک اصول بالا خود میتواند در رتبهبندی وبسایت شما تاثیرگذار باشد. این نکات در کنار یکدیگر معنای کلی سایت شما را برای موتورهای جستجو و به سریعترین روش ممکن شرح میدهد. سئو تکنیکال در واقع محتوای سایت شما را به بهترین شکل ممکن ارائه میدهد.
محتوا پادشاه سئو است؛ همیشه کاملترین محتوا برای موتورهای جستجو بیشترین ارزش را دارد، اما اگر سایت از نظر تکینکال بهینه نباشد، همواره میتواند با ظهور رقبای بهینهتر، جایگاه از دست دهد.
حتما مواردی که قبل تر عنوان کردیم را نمیتوان کاملترین چک لیست سئو تکنیکال دانست و ماهم ممکن است تعدادی را از قلم انداخته باشیم. اما در ادامه سعی میکنیم تا شما را با کلیات سئو تکنیکال آشنا کنیم، پیشنهاد میکنیم برای فهم بهتر این مبحث مطالب موجود در صفحه سئو تکنیکال مهمترین تاکتیک در سئو راهم مطالعه نمایید.
سرعت لود سایت یکی از فاکتورهایی است که به تازگی خیلی بیشتر از قبل اهمیت پیدا کرده و حتما یکی از فاکتورهایی است که یک وبسیات برای گرفتن رتبه یک گوگل باید داشته باشد. تحقیقات نشان میدهد که کاربران منتظر لود یک وبسایت نمیمانند و اگر یک سایت زمان زیادی طول بکشد تا بطور کامل لود شود، کاربران خود را از دست میدهد.
امروزه حتی میتوان سرعت سایت را اینگونه هم تعریف کرد: زمانی که از کاربر گرفته میشود تا متوجه مفهوم صفحات وبسایت ما شود. این جمله در واقع همان مفهوم UX را به ما القا میکند که نشان دهنده تجربه کاربر از وبسایت ماست. برای بهبود تجربه کاربران میتوانید فایل PDF مقاله را در دسترس آن ها قرار دهید یا از ویدیو و پادکست برای ارائه مطالب استفاده نمایید.
برای بررسی سرعت لود سایتتان میتوانید از ابزار gtmetrix یا Google page speed استفاده نمایید.
در این فایل شما دسترسی های ربات ها به وبسایتتان را مشخص کرده و صفحاتی که نمیخواهید گوگل به آنها سر بزند را disavow میکنید. البته در تنظیم این فایل باید بسیار دقت کرد، برای مطالعه بیشتر و نحوه تنظیم این فایل میتوانید به مقاله بهینه سازی فایل robot.txt مراجعه نمایید.
همانقدر که عدم وجود این لینک ها برای ربات ها حائز اهمیت است؛ کاربران هم با مواجهه با یک صفحه که آن ها را به هیچ جا هدایت نمیکند گیج میشوند. پس لینک های شکسته را جدی بگیرید و برای رفع آنها برنامه ریزی کنید.
وجود محتوای تکراری سبب میشود تا صفحات سایت شما با یکدیگر رقابت کنند و علاوه بر آن ربات ها را گیج کرده و باعث میشوند که آن ها گیج شوند. اگر هر دو صفحه محتوایی مانند هم دارند باید یکی را حذف کرده و محتوای قوی تر را نشان دهیم. برای اینکار میتوانید آن ها را به یکدیگر ریدایرکت کنید.
یکی از فاکتورهایی که در سئو تکنیکال بسیار مهم است استفاده از پروتکل HTTPS میباشد. این پروتکل کارش این است که مطمعن شود شخص سومی مابین کاربر و سایت نیست و داده ها جای امنی دارند. اگر تا امروز روی سایتتان از این پروتکل استفاده نمیکردید، حتما خرید و نصب آن را جدی بگیرید.
فاکتورهای زیادی در رعایت امنیت یک وبسایت دخیل هستند. استفاده از آدرس ورود سخت، استفاده از Recaptcha برای صفحات ورود، کامنت و فرم ها و بکاپ گرفتن بصورت دوره ای از موارد مهم در امنیت یک وبسیات هستند.
رعایت ساختار والد-فرزندی و داشتن یک ساختار url کوتاه و منظم یکی از مواردی است که باید آن را برای داشتن یک وبسایت بهینه رعایت نماییم.
یک ساختار url کوتاه علاوه بر اینکه سرعت کراولر را کم نمیکند به کاربران کمک میکند تا متوجه شوند که در کجای وبسایت قرار دارند. اهمیت این ساختار در وبسایتی با تعداد صفحات زیاد مشخص میشود.
سایت مپ جزو اولین صفحاتی است که موتورهای جستجو برای فهمیدن وبسیات شما به آن مراجعه میکنند. داشتن سایت مپ به ربات ها کمک میکند که مفهوم سایت شما را سریعتر متوجه شوند.
مجموعه تکنیکهایی که در وبسایت اجرا میکنیم تا از لحاظ فنی معیارهای موتورهای جستجو برای بهبود رتبهبندی در نتایج جستجو را رعایت کرده باشیم. المانهای اصلی سئو تکنیکال شامل سرعت بارگزاری، کراول کردن صفحات توسط رباتهای گوگل، ساختار سایت و سایر نکات ریز و درشت دیگر میشود.
از آنجایی که سئو تکنیکال ارزش و اعتبار وبسایت شما نزد موتورهای جستجو مانند گوگل را تعیین میکند و به ایندکس شدن بهتر صفحات و در عین حال ایندکس نشدن صفحاتی با محتوای تکراری میانجامد، به علاوه به افزایش رضایت کاربران از وبسایت شما منجر میشود، بدون شک یکی از مهمترین قدمهای ما در راه رسیدن به نتایج بالای جستجو است.
سئو تکنیکال چک لیست مشخصی دارد که همواره در حال بروزرسانی با توجه به معیارهای جدید گوگل است، میتوانید تک تک موارد را در سایت بررسی کنید و یا فرم این صفحه را پر کنید و منتظر تماس کارشناسان ما باشید.
برای ثبت پروژه سئو خود در راشوب کافیست تا با ما تماس بگیرید و یا فرم زیر را پر کنید تا ما پس از بررسی وبسایت شما باهاتون تماس بگیریم.
راشوب، مشاور برندینگ و بازاریابی رسیدن شما به اهدافتان در حوزه اینترنت را تضمین می کند.
کلیه حقوق مادی و معنوی سایت نزد راش وب محفوظ است.